Telia maksupääte

Maksupäätepalvelu – Telia Inmics-Nebula

Telia Maksupäätepalvelu | Telia Inmics-Nebula

Voit olla varma, että palvelusi täyttää aina pakolliset voimassa olevat maksupäätteitä koskevat tietoturvamääräykset ja standardit.

Telia Maksupäätepalvelulla mahdollistat korttimaksun nopeasti ja turvallisesti. Kaikki edullisella kuukausimaksulla. Tutustu lisää!

Maksupäätteiden käyttöohjeet | Asiakastuki | Telia yrityksille

Tutustu Verifone-maksupäätteiden käyttöohjeisiin valitsemalla haluamasi maksupäätemalli allaolevista vaihtoehdoista. Maksupäätemallien käyttöohjeet.

Laitteet | Asiakastuki | Telia yrityksille

Tilaus ja tilauksen seuranta. Laitetilauksen seuranta ; Laitekohtaiset ohjeet. Laitteiden käyttöohjeet ; Maksupäätteet. Maksupäätteiden käyttöohjeet …

KÄYTTÖOHJE – Maksupääte Verifone VX690 – Telia

Maksupääte tulostaa myyjän kuitin, ja kysyy tulostetaanko asiakkaan kuittia. Paina Enter, jos haluat asiakkaan kuitin tulostettua. Muuten paina Peruutus. Mikäli …

Sujuva maksuliikenne takaa onnistuneen illan | Artikkeli – Telia

Sujuva maksuliikenne takaa onnistuneen illan

Sonera on nyt Telia. Korttimaksaminen takkuili mobiiliverkossa. Night People Groupin ravintoloissa maksupäätteiden toimintavarmuus on liiketoiminnan …

Night People Group uudisti ravintoloidensa maksupäätteet internetpohjaisella ratkaisulla, joka priorisoi maksuliikenteen.

KÄYTTÖOHJE – Maksupääte Verifone VX520 – Telia

SYÖTÄ/LUE TAI ESITÄ KORTTI: Asiakas esittää kortin maksupäätteen näytön kohdalle. 3. DEBIT / CREDIT: Asiakas valitsee maksutavan. • Pääte tulostaa myyjän kuitin …

KÄYTTÖOPAS VERIFONE VX520 – Telia

VX520-maksupääte käyttää tiedonsiirtoon Telian matkapuhelinverkossa toimivaa. GPRS-yhteyttä. Laitteessa oleva SIM-kortti on käyttövalmis.

Telia verkkokauppa yrityksille

Telia verkkokauppa yrityksille – Telia yrityksille

… myös koneliittymät, joilla voit hallita ja valvoa esimerkiksi ajoneuvoja, erilasia paikantimia ja mittareita, kameroita tai vaikka maksupäätteitä.

Tilaa yrityksesi laitteet sekä liittymät verkkokauppamme jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta.

Maksupäätevertailu – mistä kauppiaan paras ja halvin …

Maksupäätevertailu – mistä kauppiaan paras ja halvin maksupääte korttimaksun vastaanottamiseksi

Keywords: telia maksupääte