Power energiajuoma

X-GAMER X-TUBZ SIVE 1 ENERGIAJUOMA 600G – Power.fi

Pysy terävänä pelatessasi X-Gamerin avulla · Energiajuoma – sekoita jauhe veteen · Ei lisättyä sokeria · Paranna keskittymiskykyäsi · Suunniteltu pelaajille.

X-GAMER X-SHOTZ BUBBILIOUS ENERGIAJUOMA 600G

X-GAMER X-SHOTZ BUBBILIOUS ENERGIAJUOMA 600G – Power.fi

Energiajuoma – sekoita jauhe veteen · Ei lisättyä sokeria · Paranna keskittymiskykyäsi · Suunniteltu pelaajille.

X-GAMER X-CAN HYPERBEAST 330ML ENERGIAJUOMA

X-GAMER X-CAN HYPERBEAST 330ML ENERGIAJUOMA – Power.fi

Virkistä itseäsi kesken pelisession. Energiajuoma – sekoita jauhe veteen; Vähennä väsymystä ja uupumista; Paranna keskittymiskykyäsi; Suunniteltu pelaajille.

X-GAMER X-SHOTZ HYPERBEAST ENERGIAJUOMA 10G

X-GAMER X-SHOTZ HYPERBEAST ENERGIAJUOMA 10G – Power.fi

Energiajuoma – sekoita jauhe veteen · Ei lisättyä sokeria · Paranna keskittymiskykyäsi · Suunniteltu pelaajille.

SODASTREAM ENERGY – Power.fi

Makutiiviste energiajuoman valmistukseen. Osta SODASTREAM ENERGY Powerilta! … 440 ml juomatiiviste; 7 litraa valmista juomaa; Energiajuoman valmistukseen.

Energia- ja Urheilujuomat | Karkkainen.com verkkokauppa

Tilaa kätevästi energia- ja urheilujuomat netistä Erilaiset energiajuomat ja urheilujuomat ovat … Puhdistamo Natural Energy Drink Vihreä Omena 24x330ml…

Tilaa kätevästi energia- ja urheilujuomat netistä

Erilaiset energiajuomat ja urheilujuomat ovat suosittuja. Oikein käytettyinä ne sopivat antamaan puhtia ja energiaa päivään ja treeneihin. Erityisesti urheilujuomat on suunniteltu niin, että ne pitävät kehon nestetasapainoa oikealla tavalla yllä eikä keho väsähdä kovassa suorituksessa. Urheilujuoma korvaa hikoiltaessa menetetyn nesteen ja kivennäisaineet. Koska juomassa on mukana hiilihydraatteja, se täydentää urheilusuorituksen aikana kuluneita energiavaroja kehossa.

Urheilujuoma nautitaan treenin aikana

Urheilujuomat ja hyvinvointijuomat tukevat treenin onnistumista. Varsinkin silloin, jos ennen treeniä ei ehdi syödä oikeaa ruokaa, urheilujuoma auttaa treenaamaan hyvällä teholla ja oikealla tekniikalla. Suositelluimpia ja toimivimpia ovat juomat, joissa on hiilihydraatteja ja proteiineja.

Hiilihydraatit ovat erityisen tärkeitä pitkien, yli kaksi tuntia kestävien treenien aikana, sillä pitkä suoritus tyhjentää kehon hiilihydraattivarastoa tehokkaasti. Proteiinit puolestaan takaavat kehittymisen, koska ne korjaavat lihaksissa treenin aikana tapahtuvia mikrovaurioita.

Hiilihydraattien ja proteiinien lisäksi urheilujuomissa on usein elektrolyyttejä. Niistä on hyötyä erityisesti silloin, kun liikutaan kuumassa säässä ja pitkään. Tällainen liikuntasuoritus on esimerkiksi puolimaraton. Kun kehosta poistuu suoloja runsaan hikoilun vuoksi, juoman elektrolyytit auttavat nestettä imeytymään ja estävät siten nestehukkaa.

Palautusjuoma auttaa kehoa palautumaan treenin jälkeen

Palautusjuomat ovat urheilujuomia, joita nautitaan urheilusuorituksen jälkeen. Niiden tehtävä on nopeuttaa kehon palautumista kuluttavan ja kovan treenin jälkeen. Palautusjuoman ravintoaineet imeytyvät nopeammin kuin tavallisen ruoan ravintoaineet. Palautusjuoman sisältämä maltodekstriini nostaa nopeasti veren insuliinipitoisuutta ja tehostaa siten aminohappojen kulkeutumista lihaksiin.

Palautusjuomat sopivat erityisesti kuntosalitreenaajille. Nimittäin saliharjoittelu rikkoo jonkin verran lihasten rakennetta ja kehoon syntyy niin sanotusti lihaksia hajottava tila. Palautusjuoma katkaisee tämän tilan ja muuttaa sen lihaksia rakentavaksi tilaksi. Tehokkaimmin palautusjuoma vaikuttaa, jos sitä nautitaan mahdollisimman pian treenin jälkeen. Sen vuoksi palautusjuomaa kannattaa olla mukana treenikassissa.

Energiajuomaa nautitaan kohtuudella

Energiajuomat ovat periaatteessa virvoitusjuomia, joissa on erilaisia piristäviä ainesosia. Tyypillisimmin tämä piristävä ainesosa on kofeiini. Muita piristäviä ainesosia ovat guarana, tauriini ja glukuronolaktoni. Energiajuomien nauttiminen ei aina kuitenkaan ole aivan mutkatonta, joten kannattaa tiedostaa niitä koskevat suositukset. Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on esimerkiksi suositellut, että energiajuomia ei myytäisi alle 15-vuotiaille.

Energiajuomat ja urheilujuomat | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Energiajuomat – Energiajuomat ja urheilujuomat | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Tilaa energiajuomat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna. … Megaforce energy drink juiced mango energiajuoma 0,5.

Tilaa energiajuomat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Energiajuomat ja urheilujuomat – Juomat – S-kaupat

Energiajuomat ja urheilujuomat – Juomat | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Tilaa energiajuomat ja urheilujuomat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi … Mega force sugarfree energy drink energiajuoma 0,5l.

Tilaa energiajuomat ja urheilujuomat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Viking Power PWO Energiajuoma 24-pack – MM Sports

Viking Power PWO Energy Drink 24 kpl | MM Sports

Osta Viking Power PWO Energy Drink 24 kpl, joka tarjoaa kaiken tarvittavan huikeaan treeniin! Lisää energiaa ja keskittymiskykyä Osta nyt!

Keywords: power energiajuoma